Plan je bezoek naar het WAESEUM

Leuk dat je ons wilt bezoeken! Hier vind je alle praktische informatie over je bezoek aan het museum. Ook zie je in onze agenda wat er vandaag of binnenkort te doen is. Wil je het museum bezoeken met een groep, of met de klas? We hebben verschillende mogelijkheden, hieronder lees je meer. Wil je na je bezoek aan het museum nog meer van Waasmunster zien? We informeren je graag over de mogelijkheden.

ADRES EN TOEGANKELIJKHEID

Vanaf 28 april 2024 is het museum elke zondag open van 10 tot 17 uur.

Molenstraat 39, 9250 Waasmunster

Het WAESEUM is goed toegankelijk voor mensen met een beperking. De expositieruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. Er is een aangepast toilet. Het is mogelijk om personen direct voor de ingang af te zetten of op te halen. Geleide- en hulphonden zijn welkom; huisdieren niet. Neem voor specifieke vragen of wensen via email (info@waeseum.be) contact op met het museum.

GROEPSBEZOEK EN RONDLEIDINGEN

Leuk als je het WAESEUM met een groep wilt bezoeken. Wij bieden speciale rondleidingen aan, zowel bij onze vaste als onze tijdelijke tentoonstellingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

  • Kosten: €50 per groep van maximum 25 personen
  • Duur: in overleg

Je kunt een rondleiding reserveren via info@waeseum.be

 

BEZOEK HET WAESEUM MET DE SCHOOL

Het Waeseum zet de deuren wijd open voor het onderwijs! Jaarlijks verwelkomen wij honderden leerlingen uit het basisonderwijs.